Kaikki sivuilla esiintyvä materiaali on omaa käsialaani ulkoasua, tekstejä ja luonnollisesti kuvia myöten. Kuvia saa käyttää vapaasti esimerkiksi työpöydän taustakuvana ilman erillistä ilmoitusta. Jos haluat käyttää kuvia omilla sivuillasi, ilmoitathan sivujesi osoitteen minulle (vieraskirja). Annan kuvia mielelläni käyttöön eli lupaa ei tarvitse odottaa, pelkkä ilmoitus riittää!

Tarjoan virtuaalikoirien omistajille mahdollisuuden saada minulta kuvat yksinoikeudella käyttöön, koska monesti jää yli kuvia, joita en laita kuvagalleriaan. Kuvien käyttöönottoon liittyy kuitenkin sääntöjä, joita tulee ehdottomasti noudattaa ja minulle täytyy ilmoittaa, kun kuvat eivät ole enää käytössä. Huom! Kuvat saat minulta yksinoikeudella, joten muilla ei ole samoja kuvia käytössä.

Huomioi kuitenkin, että saatavilla olevien kuvien lista ei välttämättä ole täysin ajan tasalla. En myönnä kuvia "varastoon", vaan haluan nähdä ne sivuilla heti kun mahdollista. Muistakaa, että en mene takuuseen kaikista roduista ja minulta on turha kysyä koirien nimiä, sukupuolta tai ikää, olen vain toiminut kuvaajana. Jokaisesta rodusta löytyy ainakin yksi rakennekuva ja kuvien laadun takaan hyväksi, jos olen sen listalle laittanut.

Säännöt:
- Kuvien alle tulee laittaa merkintä "© Milzu, Kuvagalleria" eli nimi ja linkki osoitteeseen http://hau.arkku.net, merkintätavalla ei ole niin väliä.
- Jos esimerkiksi kuvan koiran omistaja ottaa sinuun yhteyttä ja haluaa sinun poistavan kuvat, poista ne ja ilmoita minulle jotta voin itsekin ne poistaa.

Kuvia voi kysellä minulta osoitteesta milzu0@gmail.com.

Saatavilla olevia rotuja ovat:
lyhytkarvainen collie, pitkäkarvainen collie, chow chow, shiba, espanjanvesikoira, australiankelpie, stabyhoun, lhasa apso, samojedinkoira, bullterrieri, berninpaimenkoira, bernhardinkoira, belgianpaimenkoira, labradorinnoutaja, kultainennoutaja, kiinanharjakoira, siperianhusky, länsiylämaanterrieri, amerikanstaffordshirenterrieri, cairnterrieri, chihuahua, mopsi, dalmatiankoira, australianterrieri, valkoinenpaimenkoira, suursnautseri, bichon frisè, suomenlapinkoira, kleinspitz, australianpaimenkoira, kääpiöpinseri, bordercollie, landseer, afgaaninvinttikoira, akita, airedalenterrieri, shetlanninlammaskoira, japaninpystykorva, cavalier kingcharlesinspanieli, briard, kääpiövillakoira, isovillakoira, länsigöötanmaanpystykorva, hovawart, parsonrussellinterrieri, tiibetinspanieli, partacollie, kääpiösnautseri, pomeranian, welsh corgi cardigan + lisää rotuja kysyessä!

Kuvia käytössä:

Käytössä olevien kuvien listaa siivottu 12.2.2012. Jos sinulla on kuviani käytössä yksinoikeudella etkä ole listalla, ilmoita minulle sähköpostitse!

Abracadabra (shetlanninlammaskoira, dalmatiankoira)
-> Crierito's Lets Play Hide And Seek (shetlanninlammaskoira)

Padrone
-> Marigold's American Dream (bordercollie)

Besonder's
-> Paimenpojan Oulankka (bordercollie)
-> Quick Sheep's Lightspeed (bordercollie)

Kennel Pikkusuklaan
->Pikkusuklaan Light's Shade (pitkäkarvainen collie)